Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με σχετική απόφαση. τα σχολεία πρόκειται να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020.

Για τη σωστή λειτουργία του σχολείου μας, κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν, θα πρέπει να εφαρμοστούν μια σειρά από μέτρα, στα οποία θα σας παρακαλούσαμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

  • Όλα τα τμήματα του σχολείου θα λειτουργήσουν σε δύο βάρδιες. Οι μισοί μαθητές (1η βάρδια) την πρώτη εβδομάδα θα έρθουν στο σχολείο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Οι υπόλοιποι μισοί μαθητές (2η βάρδια) θα έρθουν στο σχολείο την πρώτη εβδομάδα τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Τη δεύτερη εβδομάδα θα λειτουργήσουμε αντίθετα. Η 1η βάρδια μαθητών θα έρθει Τρίτη και Πέμπτη και η 2η βάρδια Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Έτσι εναλλάξ θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, εκτός αν υπάρξουν διαφορετικές οδηγίες.

Λήφθηκε μέριμνα ώστε οι μαθητές που προέρχονται από την ίδια οικογένεια (αδέλφια) να είναι στην ίδια βάρδια.

Θα ειδοποιηθείτε με στο MAIL που έχετε δηλώσει για το ποια βάρδια ξεκινά το παιδί ή τα παιδιά σας.

  • Γνωρίζουμε πως σας λείψαμε και μας λείψατε. Όμως αποφεύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά όσο και αν το θέλουμε
  • Το πρόγραμμα μαθημάτων δε διαφοροποιείται.
  • Το σχολείο θα ανοίγει στις 8.00 το πρωί (όχι νωρίτερα) και οι μαθητές θα πηγαίνουν απευθείας στις αίθουσές τους.
  • Παρακαλούμε φροντίστε κατά την παραμονή σας έξω από την είσοδο του σχολείου να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
  •  Γονείς ή άλλα άτομα που δεν έχουν σχέση με το σχολείο απαγορεύεται να μπαίνουν στο χώρο της αυλής και του κτηρίου χωρίς      άδεια της  Διευθύντριας  και μόνον αφού έχει προηγηθεί ραντεβού και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
  • Στις αίθουσες οι μαθητές θα κάθονται σε συγκεκριμένες θέσεις και ένας ένας.
  • Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα αντικείμενα που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν (μολύβια, γόμες, χάρακες κ.λπ.) Δεν πρέπει να δανείζονται ή να δανείζουν αντικείμενα σε άλλους.
  • Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ό,τι νομίζουν ό,τι χρειάζονται για φαγητό αλλά και μπουκάλι ή μπουκάλια με νερό.
  • Η λειτουργία του κυλικείου έχει απαγορευθεί και οι μαθητές δεν πρέπει να πίνουν νερό απευθείας από τις βρύσες.
  • Κάθε φορά που μαθητής μπαίνει ή βγαίνει από την αίθουσα θα εφαρμόζει στα χέρια του αντισηπτικό που θα υπάρχει στην είσοδο.
  • Οι μαθητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση των τουαλετών. Μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας θα πρέπει να πλένουν προσεκτικά τα χέρια τους (υπάρχουν σαπουνοθήκες σε κάθε τουαλέτα) και να τα σκουπίζουν με χάρτινες χειροπετσέτες που υπάρχουν τις οποίες θα πετάνε στα καλάθια.
  • Τα διαλείμματα θα είναι τις ίδιες ώρες αλλά απαγορεύεται ρητά ο οποιοσδήποτε να δώσει οτιδήποτε σε μαθητή από τα κάγκελα.
  • Στα διαλείμματα οι μαθητές κάθε τάξης θα χρησιμοποιούν συγκεκριμένο χώρο της αυλής και θα πρέπει να κρατάνε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ τους.
  • Όποιος γονιός θεωρεί πως για λόγους υγείας δεν πρέπει να στείλει το παιδί του στο σχολείο θα πρέπει να υπογράψει σχετική δήλωση. Η δήλωση θα δίνεται από το Διευθυντή ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση. Για τους μαθητές αυτούς ο εκπαιδευτικός θα στέλνει με mail τα μαθήματα και τις φωτοτυπίες που διδάχθηκαν  τις συγκεκριμένες ημέρες.
  • Στη λήξη των μαθημάτων (13.15) οι μαθητές θα βγαίνουν από δύο διαφορετικές πόρτες της αυλής. Οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων θα βγαίνουν από την πλαϊνή είσοδο ενώ οι υπόλοιποι μαθητές των Γ΄, Δ, Ε ΄& ΣΤ΄ τάξεων θα βγάνουν από την είσοδο της Ανθείας εκτός αν έχουν αδέρφια στις μικρότερες τάξεις. Φροντίστε, αν επιθυμείτε, να είναι κάποιος να παραλάβει το παιδί στην ώρα του για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
  • Το ολοήμερο μέχρι νεώτερης οδηγίας δε θα λειτουργήσει.

 

 

 

Ακολουθούν οι συνδεσμοι με την κατανομή των μαθητών ανά τάξη και βάρδια Πατώντας επανω στο όνομα του εκπαιδευτικού τάξης , εμφανίζονται τα ονόματα των μαθητών:

A1 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Α2 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Β1 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  

Β2 ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γ1 ΨΑΧΟΥ

Γ2 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δ1 ΧΡΗΣΤΟΜΟΓΛΟΥ

Δ΄2 ΔΑΡΜΑ

E1 TΣΙΓΚΑ

Ε2 ΣΑΡΑΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤ1 ΧΑΪΚΑΛΗΣ

ΣΤ2 ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

 

Αγαπητοί γονείς,

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων τόσο για την υγεία όσο και για την καλύτερη επαναφορά των μαθητών στη σχολική πραγματικότητα.

Θα πρέπει όμως και εσείς ως γονείς να συμβουλεύετε τα παιδιά σας στη σωστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και των οδηγιών του σχολείου.

Τέλος σας παρακαλούμε πολύ, μη στέλνετε τα παιδιά στο σχολείο αν είναι άρρωστα ή έχουν το παραμικρό σύμπτωμα κάποιας ασθένειας.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Πεσματζόγλου Ευανθία

Αφήστε σχόλιο